Hoeveel Belgische kwaliteitsketens Carrefour zijn er?

hoeveel belgische kwaliteitsketens carrefour zijn er

Carrefour is een bekende supermarktketen die wereldwijd opereert. Maar hoe zit het met hun aanwezigheid in België? De vraag die velen stellen is: hoeveel Belgische kwaliteitsketens heeft Carrefour? In deze sectie gaan we dit verkennen en ook de diversiteit en waarde van de lokale producten die beschikbaar zijn in de Carrefour-winkels in België belichten.

Belangrijkste Punten:

  • Carrefour heeft verschillende Belgische kwaliteitsketens in België.
  • De lokale producten bij Carrefour hebben een hoge waarde voor de klanten.
  • De diversiteit van Carrefour’s Belgische kwaliteitsketens is groot.
  • Er zijn Carrefour-winkels in het hele land.
  • Carrefour onderscheidt zich van andere supermarkten in België.

De verscheidenheid van Carrefour’s Belgische kwaliteitsketens

Carrefour heeft een divers aanbod van Belgische kwaliteitsketens verspreid over het hele land. Momenteel heeft Carrefour acht verschillende kwaliteitsketens in België.

Kwaliteitsketens van Carrefour in België Aantal vestigingen Beschrijving
Carrefour Hypermarkten 29 De grootste vestigingen van Carrefour, met een breed scala aan producten en diensten.
Carrefour Market 188 Een buurtwinkelconcept, ideaal voor dagelijkse boodschappen met een focus op kwaliteit en versheid.
Carrefour Express 288 Een gemakswinkelconcept gericht op snelle en handige aankopen.
Carrefour Bio 3 Een keten met biologische producten, met een focus op duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid.
Carrefour City 31 Een ander buurtwinkelconcept van Carrefour, met een assortiment aan dagelijkse boodschappen en verse producten.
Carrefour Express GB 16 Een gemakswinkelconcept gericht op de Belgische markt, met een breed scala aan internationale producten.
Carrefour Montagne 2 Een hypermarktconcept gericht op toeristische regio’s, met lokale producten en specialiteiten uit de bergen.
Carrefour Bon Appétit 36 Een keten van versproducten, met een focus op kwaliteit en smaak.

Carrefour heeft zich ertoe verbonden om in alle ketens kwaliteitsproducten te bieden, met een focus op lokale leveranciers en Belgische producten. Klanten kunnen dus altijd rekenen op een gevarieerd aanbod aan kwaliteitsproducten in de Carrefour-winkels in België.

Carrefour-winkels in België

Carrefour is de op één na grootste supermarktketen in België en heeft vestigingen over het hele land.

Van de bruisende stadscentra tot afgelegen landelijke gebieden, er is altijd wel een Carrefour-winkel in de buurt.

De Belgische Carrefour-vestigingen bieden een uitgebreid assortiment aan producten, variërend van vers fruit en groenten tot vlees, zuivel en droge kruidenierswaren.

Bovendien levert Carrefour zijn producten tegen betaalbare prijzen zonder in te leveren op kwaliteit.

Carrefour-winkel in België

Of u nu op zoek bent naar verse croissants en stokbroden voor uw ontbijt of Belgisch bier en wafels om mee naar huis te nemen als souvenir, u zult het allemaal vinden in een Carrefour-winkel in België.

Belgische Carrefour-vestigingen: een overzicht

Hieronder vindt u een overzicht van de Belgische Carrefour-vestigingen:

Provincie Aantal Carrefour-winkels
Antwerpen 47
Limburg 22
Oost-Vlaanderen 38
Vlaams-Brabant 29
West-Vlaanderen 37
Waals-Brabant 11
Henegouwen 35
Namen 10
Luik 36
Luxemburg 5

Bovenstaande tabel toont het aantal Carrefour-winkels in elke provincie van België.

Met zoveel vestigingen over het hele land, is er altijd wel een Carrefour-winkel in de buurt waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen.

Belgische supermarkten van Carrefour

Carrefour is een van de grootste supermarktketens in België, met honderden winkels verspreid over het hele land. Wat Carrefour onderscheidt van andere supermarkten in België, zijn de verschillende ketens die ze hebben, die elk hun eigen specialiteit en doelgroep hebben.

Carrefour Hypermarkten

Carrefour Hypermarkten zijn de grootste winkels van de keten en bieden een breed scala aan producten in verschillende categorieën, van voedsel tot huishoudelijke artikelen. Deze winkels zijn populair bij gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een uitgebreid winkelaanbod. In totaal zijn er 44 Hypermarkten van Carrefour in België.

belgische supermarkten carrefour

Carrefour Market

Carrefour Market is een kleinere keten van supermarkten die zich richt op dagelijkse boodschappen en verse producten. Dit soort winkels is populair bij mensen die in de buurt wonen en snel boodschappen willen doen. Er zijn in België 186 Carrefour Markets.

Carrefour Express

Carrefour Express is de kleinste keten van Carrefour en richt zich op de verkoop van basisbenodigdheden en convenience-producten in stedelijke gebieden en op plaatsen waar het moeilijk is om te parkeren. Deze winkels zijn handig voor mensen die snel iets nodig hebben en geen tijd hebben om de grote winkels te bezoeken. In totaal zijn er momenteel 153 Carrefour Express-winkels in België.

Carrefour Drive

Carrefour Drive is een online boodschappenservice waarmee klanten hun boodschappen online kunnen bestellen en ze vervolgens kunnen ophalen bij een Drive-afhaalpunt. Deze service is handig voor mensen die geen tijd hebben om naar de winkel te gaan of niet in staat zijn om te winkelen. In België zijn er meer dan 180 Carrefour Drive-afhaalpunten.

Deze verschillende ketens geven de klanten van Carrefour een brede keuze aan winkelmogelijkheden, aangepast aan hun verschillende behoeften.

De waarde van lokale producten in Carrefour

Bij Carrefour zetten we ons in voor het aanbieden van kwaliteitsproducten van lokale leveranciers in onze winkels. Op deze manier ondersteunen we de lokale gemeenschap en dragen we bij aan een duurzamere toekomst.

Wist u dat we bij Carrefour meer dan 2800 lokale leveranciers hebben in België? Dit betekent dat onze Belgische kwaliteitsketens niet alleen divers zijn, maar ook gevuld zijn met geweldige lokale producten.

Carrefour lokale producten

Lokale producten in Carrefour

Onze lokale leveranciers bieden een breed scala aan producten, waaronder:

  • Vers fruit en groenten
  • Vlees, gevogelte en vis van lokale boerderijen en visserijen
  • Bakkerijproducten, waaronder brood, gebak en desserts
  • Zuivelproducten, zoals melk, kaas en yoghurt
  • Lokale bieren en wijnen

We zijn er trots op dat we niet alleen de lokale gemeenschap ondersteunen, maar ook de kwaliteit van onze producten verbeteren door het gebruik van verse, seizoensgebonden ingrediënten van lokale leveranciers.

Steun de lokale economie

Door bij Carrefour te winkelen, kunt u niet alleen genieten van hoogwaardige producten, maar ook bijdragen aan de lokale economie. Wanneer u lokale producten koopt, ondersteunt u de lokale landbouwers en producenten, en zorgt u ervoor dat hun bedrijven kunnen blijven groeien en bloeien. Dit heeft een positieve invloed op de hele gemeenschap.

“We zijn toegewijd aan het ondersteunen van lokale gemeenschappen en het aanbieden van kwaliteitsproducten van lokale leveranciers in onze winkels. Winkelen bij Carrefour betekent niet alleen het krijgen van uitstekende producten, maar ook het ondersteunen van de lokale economie en het creëren van een duurzamere toekomst.” – Carrefour

Bij Carrefour streven we naar duurzame praktijken en proberen we altijd onze impact op het milieu te verminderen. Het aanbieden van lokale producten is een van de manieren waarop we dit doen, omdat het ons in staat stelt verspilling te verminderen en voedselverspilling te voorkomen door het gebruik van seizoensgebonden ingrediënten.

Bezoek uw dichtstbijzijnde Carrefour-winkel en ontdek zelf de voordelen van het winkelen bij ons. Ontdek de diversiteit en waarde van lokale producten in onze Belgische kwaliteitsketens!

Ontdek uw dichtstbijzijnde Carrefour-winkel

Ben je op zoek naar de dichtstbijzijnde Carrefour-winkel bij jou in de buurt? Geen probleem! Met meer dan 700 vestigingen in België, kun je er zeker van zijn dat er een winkel van Carrefour bij jou in de buurt is. Of je nu woont in Antwerpen, Brussel, Gent of ergens anders in België, je zult altijd een Carrefour-winkel vinden.

Je kunt de dichtstbijzijnde Carrefour-winkel vinden door de website van Carrefour België te bezoeken en gebruik te maken van de winkelzoekfunctie. Door simpelweg je postcode of stad in te voeren, krijg je een lijst van alle Carrefour-vestigingen bij jou in de buurt. Bovendien kun je met de kaartweergave gemakkelijk de locatie en afstand van elke winkel zien.

Als je liever onderweg zoekt, dan kun je de Carrefour-app downloaden op je telefoon. De app zal je precies vertellen waar de dichtstbijzijnde Carrefour-winkel zich bevindt en hoe je daar kunt komen. Met de app kun je zelfs producten scannen en prijzen vergelijken, zodat je altijd de beste deals kunt vinden.

Bezoek de Belgische Carrefour-vestigingen

Carrefour heeft meer dan 45.000 werknemers in België en is één van de grootste werkgevers in het land. Hun toewijding aan lokaal geproduceerde producten en duurzame praktijken heeft van Carrefour een populaire keuze gemaakt onder de Belgische consumenten.

Als je op zoek bent naar een grotere supermarkt, dan moet je zeker een bezoek brengen aan de hypermarkt Carrefour Planet. Deze winkels bieden een breed scala aan producten, zoals eten en drinken, kleding, huishoudelijke apparaten en zelfs auto’s. Bovendien zijn de prijzen zeer redelijk en kun je er altijd van uitgaan dat je de beste deals krijgt.

Als je op zoek bent naar een snelle boodschap of een kleine supermarkt, dan zijn de Carrefour Express-winkels ideaal voor jou. Deze winkels bieden een beperkte selectie aan producten, maar hebben alles wat je nodig hebt voor een snel en handig bezoek.

Ontdek de diversiteit en waarde van lokale producten

De Belgische Carrefour-vestigingen zijn toegewijd aan het aanbieden van producten van lokale leveranciers. Dit betekent dat je kunt genieten van de heerlijke smaken en unieke producten die België te bieden heeft. Van Belgisch bier en chocolade tot verse groenten en fruit, Carrefour heeft het allemaal.

Bovendien hecht Carrefour veel waarde aan duurzaamheid en biedt het producten aan die milieuvriendelijk en ethisch verantwoord zijn. Door lokaal geproduceerde producten te gebruiken, helpt Carrefour ook de Belgische economie te ondersteunen en te stimuleren.

Zoek nu jouw dichtstbijzijnde Carrefour-winkel en ontdek de diversiteit en waarde van lokale producten. Je zult gegarandeerd iets vinden dat jouw smaakpapillen zal prikkelen en wat past bij jouw levensstijl. Vergeet niet om de Carrefour-app te downloaden om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen en promoties.

FAQ

Hoeveel Belgische kwaliteitsketens Carrefour zijn er?

Carrefour heeft in België verschillende kwaliteitsketens, waaronder Carrefour Market, Carrefour Express en Carrefour Hyper. Deze ketens bieden een divers assortiment aan producten en diensten aan klanten.

Wat is de verscheidenheid van Carrefour’s Belgische kwaliteitsketens?

Carrefour heeft een breed scala aan Belgische kwaliteitsketens, waaronder Carrefour Bio, Carrefour Quality Lines, Carrefour Green en Carrefour Veggie. Deze ketens bieden speciale producten aan voor verschillende voedings- en lifestylevoorkeuren.

Hoeveel Carrefour-winkels zijn er in België?

Carrefour heeft een groot aantal winkels in België, verdeeld over het hele land. Momenteel zijn er meer dan 700 Carrefour-winkels in België, waaronder hypermarkten, supermarkten en express-winkels.

Wat maakt de Belgische supermarkten van Carrefour anders?

De Belgische supermarkten van Carrefour onderscheiden zich door hun focus op lokale producten en leveranciers. Carrefour werkt samen met Belgische boeren, telers en producenten om kwaliteitsproducten van eigen bodem aan te bieden. Dit geeft de klanten de mogelijkheid om lokaal geproduceerde en verse producten te kopen.

Wat is de waarde van lokale producten in Carrefour?

Carrefour hecht veel waarde aan lokale producten en ondersteunt lokale producenten en leveranciers. Dit zorgt niet alleen voor een verhoogde versheid en kwaliteit van de producten, maar draagt ook bij aan de lokale economie en duurzaamheid. Door lokale producten te kopen bij Carrefour, kunnen klanten genieten van verse en hoogwaardige producten terwijl ze lokale gemeenschappen ondersteunen.

Hoe kan ik mijn dichtstbijzijnde Carrefour-winkel vinden?

U kunt uw dichtstbijzijnde Carrefour-winkel vinden door gebruik te maken van de winkelzoeker op onze website. Voer uw locatie in en krijg direct toegang tot informatie over de dichtstbijzijnde Carrefour-winkel, inclusief openingstijden, adres en beschikbare services. We nodigen u uit om uw dichtstbijzijnde Carrefour-winkel te bezoeken en de verscheidenheid en waarde van lokale producten zelf te ontdekken.